Functieomschrijving van de franchisenemer

Longevity Coach – Franchisenemer

Heb jij een passie voor gezond leven en wil jij mensen graag de meest gezonde versie van zichzelf laten leven? Lifestyle Coaching Nederland zoekt per direct, voor verschillende plaatsen in Nederland, samenwerking met nieuwe Coaches.

Wat ga je doen en hoe wordt je een autoriteit in dit vak?

Als coach – franchisenemer bij LifeStyle Coaching Nederland analyseer je leefstijlen en help je mensen om hun dagelijks leefpatroon aan te passen zodat ze zo gezond en vitaal mogelijk ouder worden. Je geeft persoonlijke voedings- en bewegingsadviezen, er wordt gewerkt aan de omgang met stress en de slaapkwaliteit en zo wordt stapsgewijs de dagelijkse leefstijl aangepast.

Tijdens een 20-weekse opleiding leer jij alle processen die zich in het lichaam afspelen, de invloed van etenswaren en de vertaalslag naar voedingsstoffen, de invloed van beweging op het functioneren van je gestel, het toepassen van stressmanagement, de invloed van slaap(kwaliteit) en de gevolgen voor de hormoonhuishouding. Al tijdens de opleiding bouw je een eigen praktijk op in een zelf gekozen regio. Je wordt daarbij ondersteund door diverse adviseurs van LifeStyle Coaching Nederland en kunt terugvallen op een netwerk van ervaren collega’s.

De opleiding tot coach wordt vooralsnog gegeven door trainers van AFLO in het eigen opleidingscentrum en geniet UWV goedkeuring. Het is dus mogelijk dat je deze opleiding volgt met behoud van een volledige uitkering.

Jouw profiel

 • Je bent geïnteresseerd in gezondheid, in voeding en het adviseren van mensen.
 • Je bent en werkt zelfstandig en hebt een ondernemend karakter.
 • Je bent empathisch, communicatief sterk en staat stevig in de schoenen.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent ook zelf coachbaar.
 • Je kan je vinden in de waarden; fatsoen, oprecht, loyaal en respectvol.
 • Heb je een achtergrond met kennis over lichaam en voeding dan is dat een voordeel, maar geen must.

Aanbod

 • Een uitdagend beroep waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen succes.
 • Een 9-daagse gediplomeerde poweropleiding met jaarlijkse accreditatie.
 • 4 maanden intensieve stagebegeleiding.
 • Verschillende keren per jaar werkoverleg en meet & greet’s met collega coaches.
 • Bijscholingsdagen, 3 x per jaar.
 • De beschikking over een professionele website en documentatie.
 • Een organisatie die achter je staat en je steunt waar nodig.
 • De organisatie is volop in ontwikkeling. Heb je de ambitie door te groeien naar de functie van teamleider of regiomanager, dan is die mogelijkheid er.

De organisatie
LifeStyle Coaching Nederland zet zich met hart en ziel in voor een gezondheidszorg gebaseerd op longevity. Behoud van gezondheid en vitaliteit van de individuele mens staan hierbij centraal. Wij promoten op een laagdrempelige wijze de zorg en verantwoordelijkheid voor het eigen lichaam, in plaats van deze uit te besteden aan medische hulpverleners.

De methodiek die hiervoor gebruikt wordt is het bevorderen van longevity, wat inhoud oud worden en tegelijkertijd jong blijven door middel van het maken van meer verantwoorde en bewuste keuzes in het dagelijks leven. In de optiek van LifeStyle Coaching Nederland is dit namelijk de enige oplossing om de gezondheidszorg in Nederland voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden voor nu en in de toekomst!

Lifestyle Coaching Nederland is gevestigd in Almere Stad en heeft reeds vele franchisenemers verspreid over Nederland.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze mogelijkheid en wil jij je eigen franchisevestiging beginnen zonder hoge investeringen en met alle benodigde ondersteuning? Reageer dan direct!

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze mogelijkheid tot samenwerken, dan kan je contact opnemen met Frans Kemper, telefonisch te bereiken op 036-750 1784.

Ik wil graag meer weten!

Banner HR sm nw copy